N1AV (x-N1RWY) on the air

Ham radio, hiking, coffee, and other tech talk.

Solar info (conditions not panels!)


Solar information, MUF & band conditions


 


 

Want this for your website? hsmqsl.com/solar.html

Next Post

Previous Post

3 Comments

  1. Lex Mason June 21, 2020

    I have used winlink with a yaesu 991 for several years; I run winmor, the fast version of Vara, and packet.. Windows 10 is running on my desk top and lap top computers. I have the Silicon Valley drivers installed and updated. I have deleted and reinstalled winlink and setup according to your instructions. I could have missed a step,

    About two weeks ago my winmor programs stopped working. I sign in to winmor (1.5.28.8 version) and choose the program I want to run and everything works fine. I open the sessions and get an error message, make sure command port “0” is not in use. After this message I am not able to activate settings, stop, or start. How do correct the error?

    If this is not the appropriate place to submit my problem I apologize.
    Lex, KD5XG

  2. Barry August 18, 2019

    I have to say with exitement thankyou very much for taking the time and effort for a absolutley fantastic website very well explained and detailed plus fun to follow. I hope i speak for everyone when i say a massiff thankyou for the work put in.
    Very very well done.
    THANKYOU.
    Barry. M6PQV.

    • n1rwy August 20, 2019 — Post Author

      Thanks Barry for the kind words!
      I need to update the site with about three new projects I have been working on.

Leave a Reply

© 2020 N1AV (x-N1RWY) on the air

Theme by Anders Norén